Behandlinger – healing og terapi

Behandlinger med healing og/eller terapi

I undermenuen og længere nede på siden her finder du de forskellige former for behandlinger indenfor healing og terapi, som jeg tilbyder i min klinik i Nyborg og Odense – eller evt. online.

Behandlingerne kan med fordel foregå som et eller flere forløb, hvor du køber 5 behandlinger ad gangen.

Undervejs i behandlingsforløbet finder vi sammen ud af hvilke behandlingsformer, der passer til dine aktuelle problemer eller ubehag. Sammen finder vi også ud af, hvormange behandlinger, du har brug for og hvor ofte, du skal komme i klinikken.

Fordelen ved et forløb er, at vi – ved at lære hinanden bedre at kende undervejs, skaber en fortrolighed, som gør det endnu lettere at finde ind til kernen af dine problemer.

Derudover har vi mulighed for løbende at evaluere behandlingerne og vurdere, om der er noget fra tidligere behandlinger, der skal finpudses eller vi skal arbejde videre med et nyt emne.

Du kan læse mere om priser og om fortrydelsesret ved køb af behandlingsforløb her.

Herunder er der links til beskrivelserne af de forskellige behandlingsformer, som jeg tilbyder.

– Healing – krystalhealing og reikihealing.

– Terapi – tankefeltterapi, regressionsterapi og hypnoseterapi.

– Online-terapi og fjernhealing – få tankefeltterapi og regressionsterapi som online-behandlinger via Skype, Facetime eller evt. telefon. Derudover har du også muligheden for fjernhealing som opfølgning på en healing i klinikken.

– Vægttabsforløb – bestående af 5 individuelle behandlinger – ofte hypnoseterapier eller introduktion til en 3 ugers hCG-kur samt en helhedsplan.

META-metoden / META-analyse af sammenhængen mellem fysiske ubehag og problemer og de bagvedliggende psykiske traumer.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om de enkelte behandlinger og om, hvad jeg kan hjælpe dig med.

LÆS MERE

Du kan også tilmelde dig til mit nyhedsbrev her – og få information om healing og terapi, tilbud, indbydelser til mine arrangementer og meget andet.

Du kan også følge mig på Facebook på siden “Healing og terapi ❀ Spirituel hverdag” og få tilbud i min klinik, input om alternativ behandling og inspiration til en spirituel hverdag.

God fornøjelse – god læsning