Healing – reikihealing og fjernhealing

Reiki-healing

Reiki betyder universel livsenergi, som findes overalt i og omkring os.

Reikihealing stimulerer kroppen til at helbrede sig selv, fjerne blokeringer og skabe ro og balance – både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt og tilpasser sig altid modtagerens behov.

Reikienergien hjælper med at afslappe kroppen og stimulere organerne, så der sker en udrensning, hvilket giver fornyet energi til hele kroppen.

Reikihealing er en nænsom og ufarlig behandlingsmetode, som kan kombineres med andre terapiformer.

Reikihealing styrker kroppen og dens evne til at heale sig selv og er et fantastisk supplement til den eksisterende lægevidenskab, men healing erstatter på ingen måde lægevidenskaben.

Krystal-healing

Krystalhealing er en form for healing, hvor jeg med krystaller og sten afbalancerer dine chakra og derved stimulerer og afbalancerer både din fysiske krop, dine tanker og følelser.

Ved at placere forskellige krystaller og sten bestemte steder på og rundt om din krop, er det muligt at stimulere og opbygge den rette harmoni og balance i dine syv chakra.

Også krystalhealing stimulerer kroppen til at helbrede sig selv, fjerne blokeringer og skabe ro og balance – både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt og tilpasser sig altid modtagerens behov.

Krystalhealing er en nænsom og ufarlig behandlingsmetode, som kan kombineres med andre terapiformer, men erstatter på ingen måde lægevidenskaben.

Hvordan foregår en healing?

Inden en behandling snakker vi først om healingen og om, hvorvidt der er noget bestemt, vi specifikt skal arbejde med i forbindelse med healingen.

Under healingen ligger du fuldt påklædt på en briks eventuelt med et tæppe over dig. Det kan også være, at der lyder lidt stille meditativ musik i baggrunden.

Ved en reiki-healing bruger jeg forskellige håndstillinger på dit hoved og din krop som kanal for reiki-energien. Ved en krystal-healing lægger jeg istedet forskellige krystaller forskellige steder på eller omkring din krop.

Behandlingen kan føles forskellig fra person til person og fra gang til gang. De fleste oplever, at de er meget afslappede og mærker ved reiki-healing evt. varme, der hvor jeg placerer hænderne, og nogle falder endog i søvn.

Efter en healing

Efter behandlingen tager vi en kort snak om din oplevelse, om hvilke reaktioner, du evt. kan få og om det videre forløb.

I forbindelse med healing begynder kroppen af rense ud og udskille affaldsstoffer. Derfor er det vigtigt at drikke godt med vand efter en behandling.

En behandling tager ca. 1 time inkl. en kort samtale.

Fjernhealing

Du har også mulighed for at få healing “på afstand”.

Jeg kalder det fjernhealing.

Det foregår ved, at vi aftaler et tidspunkt, hvor du gerne vil modtage fjernhealingen.

På det aftalte tidspunkt sidder jeg så i min klinik og sender dig healing, mens du kan sidde eller ligge hjemme hos dig selv – eller hvor du nu er – og modtage healingen.

Fjernhealing tager 30 minutter.

Det er meget forskelligt, hvad man mærker under og efter en healing. Det gælder også ved fjern healing. Du skal bare vide, at healingen virker lige godt, om du mærker noget eller ej.

Efter healingen vil det være en god ide at drikke godt med vand det næste døgn.

GRATIS NYHEDSBREV

Vil du gerne høre mere om, hvordan du kan få mere velvære, ro og balance i dit liv?

Vil du gerne have mere viden om alternativ behandling og inspiration til en spirituelle hverdag?

Så tilmeld dig til mit gratis nyhedsbrev, og få artikler, tilbud på behandlinger, nyheder, info om arrangementer og begivenheder og meget andet.

Samtidig får du straks adgang til 12 min. guidet meditation.

Reikihealing - Jonna Hermansen - Nyborg og Odense

Jaspis-sten med reiki-tegn

Healing

Healing giver dig ro og balance og stimulerer kroppen til at fjerne blokeringer, løsne spændinger og helbrede sig selv – både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt.

Healing kan hjælpe dig på rigtig mange områder f.eks. i forbindelse med
– uro og stress
– træthed og udbrændthed
– heling under og efter sygdom
– heling af psykiske sår
– muskel- og ledsmerter
– styrkelse af immunforsvaret
– at slippe gamle vaner og mønstre
– personlig og spirituel udvikling
– at skabe ro og balance i dit liv

Healing Overskud ro og balance Jonna Hermansen Nyborg

Healing Nyborg

Healing - Jonna Hermansen - Nørregade 16, Odense

Healing Odense

Krystalhealing - Jonna Hermansen - Nyborg - Odense

Soroush Zand, 32 år skriver:

“Jonnas healing har været en hjælp for mig under en svær periode, hvor jeg var angst….

Læs her resten af, hvad Soruosh skriver om reikihealing og angst.

Medlem af Healer-Ringen – en behandlerforening og interesseorganisation for healere i Danmark.

Jonna Hermansen - Medlem af Healer-ringen